teologia@lutheran.hu +36 1 469 10 50
teologia@lutheran.hu +36 1 469 10 50

Könyvtári nyitvatartás 2023 augusztus második felében

EHE > Könyvtár hírek > Könyvtári nyitvatartás 2023 augusztus második felében

Kedves Olvasók!

Közzétesszük Könyvtárunk nyár végi nyitvatartási rendjét. * Tájékoztató plakátunkat ITT olvashatják.

Augusztus 20-ig könyvtárunk zárva tart. Augusztus 21-től (a nyár végéig) a KÜLSŐS olvasók csak előzetes e-mailes jelzést követően kölcsönözhetnek és hozhatnak vissza könyvet kizárólag a kollégium recepcióján.

A könyvtár távoli elérésű adatbázisai ebben az időszakban is működnek.

Megértésüket köszönjük!

A Könyvtár munkatársai
konyvtar.teol@lutheran.hu

* Az EHE polgárai részére kiegészítő információk:
Az olvasótermet az online ügyelet idejében is csak az EHE hallgatói és oktatói használhatják. A számukra a könyvtár 0-24 elérhető szolgáltatásai továbbra is működnek.

  • Olvasószolgálati ügyeleti napok:
    augusztus 21-22. 09:00-14:00
    augusztus 28-29. 09:00-14:00
  • Kölcsönzés: az olvasóteremben elhelyezett zöld címkével ellátott kölcsönözhető könyveket bármikor ki tudják kölcsönözni az önkölcsönző segítségével.
  • Raktári kérés: előzetes e-mailes egyeztetés alapján az olvasóteremben lévő számzáras szekrénybe elő tudjuk készíteni a kéréseket, amit a jelenléti ügyeleti időn túl is át tudnak venni.
  • Könyvek visszavétele: az önkölcsönző automata segítségével bármikor lehetséges. A visszahozott könyveket, kérjük, hogy a visszavételi kocsira tegyék.
  • Könyvek hosszabbítása: önkölcsönző automata segítségével, VAGY online formában a Liberty könyvtári rendszeren keresztül, VAGY e-mailes kérés alapján lehetséges.