teologia@lutheran.hu +36 1 469 10 50
teologia@lutheran.hu +36 1 469 10 50

Számítógép-használat, wifi

Az olvasótermekben elhelyezett számítógépeken elérhető a bibliai nyelvek tanulmányozását és az exegézist segítő BibleWorks szoftver 10-es verziója, illetve az egyetem könyvtára által digitalizált dokumentumok. A számítógépeken beiratkozott olvasóink használhatják a könyvtár gyűjteményében megtalálható CD-ROM/DVD-ROM adatbázisokat, multimédiás kiadványokat, illetve az egyetem által előfizetett adatbázisokat is. A számítógépek többségén ingyenes internethasználatot is biztosítunk.

A könyvtárban található számítógépeket az egyetem hallgatói és oktatói egyedi azonosítójukkal használhatják, ehhez egyedi felhasználónevet az alábbi oldalon igényelhetnek: https://uni.lutheran.hu/szamitogephasznalat (visszajelzési idő: 4 munkanap). Külsős olvasóink kérjék a könyvtár munkatársainak segítségét.

Indokolt esetben az olvasói számítógépek használatára a könyvtár időkorlátozást és előzetes helyfoglalást vezethet be.

Az olvasóteremben lehetőség van saját eszköz használatára. Saját eszköz használata esetén ingyenes vezeték nélküli internethasználatot biztosítunk:

WiFi hálózat: EHE-public
WiFi kód: ZuneDay8

A felhasználó köteles betartani a Könyvtár számítógép-használati szabályzatában foglaltakat: Könyvtári SZMSZ 6. sz. melléklete: Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Könyvtára Nyilvános Hozzáférésű Számítógépeinek Használati Szabályzata. A Szabályzat elérhető a Könyvtári Szabályzatok menüpont alatt.